Foto’s

Installatie nieuwbouwwoning Andel

De bewoners van een nieuwbouwwoning te Andel hebben deze casco op laten leveren. Hier moest de gehele woning voorzien worden van installatiewerk. Naast het standaard installatiewerk zoals gas, water, licht en riolering zijn de beneden en eerste verdieping voorzien van vloerverwarming. We hier gekozen voor een CV-ketel met hogere tapklasse voor een hoog warm water comfort, omdat men ook graag gebruik maakt van de regen douche.

Badkamer fam. Ermstrang bovenverdieping

Oude toilet ruimte uitgebreid naar badkamer met douche, wastafel en toilet

Badkamer fam. van Breugel

Oude badkamer opnieuw gerenoveerd.

Warmtepomp Oosterheem

Warmtepomp project in wijk Oosterheem. Hier is de eerste technische ruimte gemonteerd conform technische specificaties. Opvolgende technische ruimtes zijn naar deze referentie uitgevoerd.

Renovatie Breman Zuid

Renovatie van 192 woningen voor Breman Zuid. Dit hield in: aanpassing centrale verwarming door toepassing stadsverwarmingsunit, vernieuwing riolering, drinkwater leidingen vernieuwen en plaatsing van brandmanchetten. Tijdens het project kwam naar voren dat ook wanden volgens het Geberit GIS systeem geplaatst moesten worden. Dit is in de werkzaamheden gepast met als voordeel dat de renovatie efficiƫnter kon worden uitgevoerd.