Referenties

Installatiewerk nieuwbouwwoning te Andel

De bewoners van een nieuwbouwwoning te Andel hebben deze casco op laten leveren. Hier moest de gehele woning voorzien worden van installatiewerk. Naast het standaard installatiewerk zoals gas, water, licht en riolering zijn de beneden en eerste verdieping voorzien van vloerverwarming. We hier gekozen voor een CV-ketel met hogere tapklasse voor een hoog warm water comfort, omdat men ook graag gebruik maakt van de regen douche. Neem een kijkje in het fotoalbum.

Badkamer bovenverdieping fam. Ermstrang

Op de bovenverdieping is de bestaande toilet ruimte uitgebreid tot een volwaardige badkamer met douche, toilet en wastafel. Neem een kijkje in het fotoalbum.

Renovatie badkamer fam. van Breugel

Complete renovatie van toilet op eerste verdieping naar toilet met douche. Hiervoor zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd: verleggen riool voor zwevend toilet, ontluchting riool via dakdoorvoer, verleggen waterleiding, aanleggen mechanische ventilatie, leggen vloerverwarming en afmonteren douche, douchewand en badmeubel. Neem een kijkje in het fotoalbum.

Warmtepomp Oosterheem

Warmtepomp project in wijk Oosterheem. Hier is de eerste technische ruimte gemonteerd conform technische specificaties. Opvolgende technische ruimtes zijn naar deze referentie uitgevoerd. Neem een kijkje in het fotoalbum.

Renovatie Breman Zuid

Renovatie van 192 woningen voor Breman Zuid. Dit hield in: aanpassing centrale verwarming door toepassing stadsverwarmingsunit, vernieuwing riolering, drinkwater leidingen vernieuwen en plaatsing van brandmanchetten. Tijdens het project kwam naar voren dat ook wanden volgens het Geberit GIS systeem geplaatst moesten worden. Dit is in de werkzaamheden gepast met als voordeel dat de renovatie efficiënter kon worden uitgevoerd. Neem een kijkje in het fotoalbum.